Politica de livrare

POLITICA DE LIVRARE este parte integrala din TERMENII SI CONDITIILE magazinului online www.onleaf.ro.

Comenzile sunt livrate din Iasi şi ajung la destinaţie în interval de 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Garantam livrarea coletelor in maxim 2 zile lucratoare.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 15:00 ajung la destinaţie în interval de 1-2 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Produsele sunt livrate prin FAN Courier și Cargus. Pentru comenzile de până la 200 RON,costul transportulului pe teritoriul României prin Fan Courier este de 12 RON(Tarifele includ TVA.) Comenzile care depăşesc 200 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).


In cazul în care nu putem expedia coletul, motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, ONAGRO-LEAF SRL va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre client pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 5 zile lucratoare.

In cazul in care ONAGRO-LEAF SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea comenzii, fara ca acest lucru sa se considere o abatere a contractului, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
Produsele comercializate de ONAGRO-LEAF SRL pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de client la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, clientul va primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.