Despre noi

O intrebare destul de banala dar cu o importanta foarte mare mai ales cand vine vorba de cumparat produse naturale. Asa ca aici puteti vedea mai exact cine suntem noi, cum am inceput totul si de ce sa aveti incredere sa cumparati produsele noastre. Desi acum am ajuns sa fim o firma destul de mare, care comercializeaza produse inedite la noi in tara, vom incepe cu inceputul.

 

Acesta afacere a inceput in primavara anului 2019, cand inca eram in anul 3 de facultate (USAMV Iasi) cu o dorinta foarte mare de a le oferi oamenilor posibilitatea de a-si cultiva singuri plantele aromatice si condimentele, iar cu multa munca si determinare am ajuns la stadiul de astazi. Oricat ati incerca nimic nu poate fi mai fresh, mai aromat, mai benefice pentru organism, decat frunzele de menta luate de pe planta si folosite direct in bautura sau orice alta planta pe care o comercializam. Toata afacerea  este dezvoltata din pasiune si dupa primul lot produs ( aproape 100 de ghivece) ne-am dat seama ca o putem duce la alt nivel. Asa ca dupa multa munca de cercetare a semintelor, a solului, a nutritiei si a multor factori care influenteaza buna dezvoltare a plantelor, am ajuns sa producem plante de inalta calitate. Planetele noastre sunt cultivate in ghivece de diferite dimensiuni astfel ele ocupa un spatiu foarte mic, pot fi tinute pe balcon/terasa sau in gradina pentru cei care au acest noroc. Beneficiul cultivarii acestor plante nu este numai cel direct (ceea ce obtinem de la ele) ci si bucuria de a gradinari.

 

De la cateva plante am ajuns acum sa avem o diversitate foarte mare si ne putem lauda si cu faptul ca detinem cea mai variata cultura de specii aromatice, legumicole si fructifere cultivate in ghivece si incercam constant sa ne marim gama de produse procesate, deci va putem incanta si cu ceaiuri, sosuri, sau condimente. Desi am inceput doar pe plan local acum putem face si livrari in intreaga tara pentru doritori.

 

Principiile societatii

Am pornit cu o viziune si sustinem ca principiile noastre trebuie sa fie in stransa concordanta cu aceasta, deci consideram ca prin calitatea produselor si serviciilor oferite, ne putem exprima intentiile si dorintele astfel incat dumneavoastra sa ne intelegeti intr-un mod cat mai clar si transparent.Ne ghidam dupa calitatea plantelor si produselor, longevitatea acestora, prospetime, gust si varie

 

 

 

 

 

100% Natural

Calitate

Longevitate

Prospetime

Gust

Varietate

Inovatii

Dorim sa ne dezvoltam impreuna si sa ne cunoasteti atat pe noi, cat si produsele noastre cat mai bine, de aceea, credem ca rezultatele muncii noastre se datoreaza intr-o mare masura si dumneavoastra.  Urmarim o tehnologie cat mai sanatoasa pentru mediu si oameni, de aceea, pentru ca totul pleaca de la seminte, specificam ca utilizam doar din gama celor profesionale, care, semanate intr-un pat ferminativ cat mai potrivit(turba profesionala) si mentinut doar intre temperaturile optime de germinare/vegetatie, cresc exact asa cum ne dorim, verde si proaspat.  Lucrarea de transplantat este nelipsita daca ne dorim ca toate ghivecele sa fie cat mai uniforme, cu plante cat mai frumos si sanatos dezvoltate, iar substratul este “secretul” unei logevitati cat mai specifice speciilor, deci un pamant nutritiv, cu o textura corespunzatoare si un sistem de drenaj potrivit speciilor aferente, va asigura plantelor noastre o viata lunga, bogata de verde si arome, cu o rezistenta mare fata de atacurile bolilor criptogamice si daunatorilor.  Pentru ca suntem norocosii ce au izvoare chiar la doi pasi de solarii, si plantele noastre beneficiaza de o apa curata si bogata in nutrienti ori de cate ori acestea au nevoie.  Punem un mare accent pe diversitatea speciilor si varietatilor de plante aromatice, si credem ca fiecare dintre plante este predestinata cel putin unui numar mai mare de 10 preparate si bauturi aromate si gustoase, iar pentru ca de multe ori si noua ne este greu sa le “tinem socoteala”, asiguram produselor noastre un ambalaj simplu, dar acompaniat de etichete detaliate si carticele bonus cu informatii privitoare la metodele de ingrijire, recoltare si utilizare a fiecarei dintre plantute.

 

 

 

cultivam gusturi

Echipa noastra

Straton Constantin
Straton Ciprian
Straton Lucian